Träningar

Vi tränar året om på tisdagar och torsdagar, med lite olika fokus beroende på årstid. Under sommarhalvåret har vi träningar i orienteringsteknik för barn och ungdomar i de lättare svårighetsgraderna på tisdagar. På torsdagar har vi träningar i orienteringsteknik för både ungdom och vuxen, och då med snäppet svårare svårighetsgrad. Vi samlas på olika ställen inför varje träning, och det meddelas via hemsidan, i kalendern, var träningarna kommer utgå ifrån. Träningarna börjar nästan alltid 18.00 och slutar 19.00-19.30. Efteråt samlas vi i Nackhestugan för dusch och fika.

Under våren har vi även nybörjarkurser för barn/ungdom och vuxna, samt orienteringsäventyret för de allra yngsta. Läs med om det här.

Under vinterhalvåret har vi främst löpträningar på tisdagar, för ungdom och vuxen. Oftast håller vi till i Nackhestugan, med start 18.00 och slut 19.00-19.30.

Några gånger om året har vi även träningar i rullskidor och längdskidor när det finns snö i Åkulla skidspår. Lär mer om vår skidverksamhet här.